Acasă » Frustrări degeaba » Ete Pwla

Ete Pwla


Din cand in cand apare cate o campanie care ne sfatuieste sa fim draguti si sa salvam padurea.

Cea mai noua este de la Vodafone. Ei de draguti ce sunt ca si toti ceilalti o fac de dragul nostru al tuturor, ca sa avem un viitor mai luminos si mai fericit.

Banca unde am cardurili a zis in felul urmator … nu vrei tu sa fii eco si sa nu mai primesti extrase, facturi si alte prostii prin posta ci doar pe mail  si sa salvam padurea  ?

Pai doamna banca am replicat io….. micsorezi matale costurile de administrare ale conturilor  cu ceea ce scoti din pricina ca nu mai printezi, expediezi pui oameni degeaba la munca pe salar’? NU replica doamna banca….dar poti fi ECO. Apai sa-mi sugeti ciorapii din titlu si sa trimiteti printuri pana ma plictisesc io.

Deci io am sa fiu un ANTI ECOLOGIST de varf   pana rahaturile astea de fatada nu se termina. Este exact cum a fost taxa de pungi… va reamintiti textul legii? taxa de ecotaxa se aplica pungilor care nu se evapora in nu stiu cat timp. Imediat orice punga sa taxat.

Fireati ai dreacu de ipocriti muisti. Acum sunt mai racorit. Succese va doresc.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ete Pwla

  1. Eco,bio, tra la la….toti nebunii fericiti.
    Sti ce zic eu , sa ii ceri doamnei de la banca o solutie si pentru igienica,asa de amuzament tembel sa vedem cu ce vine!

  2. Ba, daca ar recunoaste toti, pur si simplu ca vor sa reduca costurile si sa eficientizeze trimiterea/primirea facturilor, eu as fi de acord cu ei, dar sa mizeze pe diverse laturi trendy flendy de rahat …..nu sufar sa fiu luat de retard… dar io, tu si inca 10 la suta poate din total nu contam la procentaj… asa ca ma multumesc numai sa ma racoresc…verbal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s