Acasă » Frustrări degeaba » Recensământ 2011

Recensământ 2011


Dacă la recensământul de anul ăsta răspundem toţi – ateu va mai primi biserica fonduri cu nemiluita de la stat?

Anunțuri

10 gânduri despre „Recensământ 2011

    • Nu este o idee reala din punct de vedere al statului și al modului cum este formulat chestionarul sau crezi că se vor găsi alte forme de sponsorizare a bisericii?
      Pentru că dacă se pune problema banilor la modul oficial întotdeauna apare ideea legată de creștinii majoritari care doresc ca biserica să primească, să primească și iar să primească….. iar mie unul mi se pare absurd să primească, să fure, să capete, să i se ierte păcatele de orice fel și să ofere la schimb deșertăciune și rahat cu polonicul contrar principiilor de bază ale bibliei…. zic…

  1. mai nene sti care este deranjul mare….BoR acest organism fundamentalist si inert ar trebui sa primeasca si sa devina un mijlocitor al interactiunii umane ,sa se implice in chestii mici de genul cantinelor sociale pentru saraci,copii,camine ,si alte actiunii de genul asta adresate oamenilor sau mai bine zis nevoilor primare ale oamenilor pe care un guvern nu le poate satisface prin politici macroeconomice.Mai pe scurt sa aibe grija de saraci….si se vede cum au grija,nu numai ca nu fac nimic pentru astia,nici grija nu au de bisericile din lemn monument istoric,da’acu s-au apucat de mastodont,ma repet „Catedrala Mantuirii Banului”. E atunci ,din toata saracia mea un mare MUIE.

  2. La noi a formulat intrebarea legata de religie altfel. Nu „ce religie aveti” ci „in ce religie ati fost botezati”. Asta m-a pus in garda asa ca am stat cu ochii lipiti de foaia aia, sa vad ca scie acolo ce i-am spus eu, „neafiliat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s