Acasă » Distractiv » Ritualul.

Ritualul.


Am văzut filmul aseară.

Dar să o luăm cu începutul. La Multiplex poţi să-ţi bagi un băţ în cur, că dacă-i miercuri e Orange şi ai belit pula. Adicătelea dacă te mai duci şi cu 30 minute înainte de începerea filmului stai la coadă 25 de minute după care afli că nu mai sunt cele 4 bilete care te interesează decât în primul si al doilea rând de te trezeşti la finalul filmului cu ceafă bulgărească. Spui pas, te enervezi, înjuri şi te duci la Afi. Aici – pustiu pentru că nu-i miercuri-Orange valabil. Plăteşti fericit un pic mai mult ca dincolo, afli că eşti al 8-lea client, zâmbeşti fericit că mai ai o oră juma până începe filmul. Ce rămâne de făcut? Mănânci ceva, bagi un ochi la magazine, scuipi în sân la o pereche de teneşi frumoşi de la CK la 500 de lei. Te gândeşti că nu ai câştigat la loto şi treci mai departe.

Vine ora filmului, te bagi în sală, constaţi că ţi-e sete, ieşi în ultima secundă, iei un suc la jumate la 8,5 lei sau o apă la 6,5 lei, le bagi pula pe gât da plăteşti şi ţuşti înapoi în sală.

Scaun super confortabil.

Reclame! Bagi pula înapoi de unde tocmai o scosese-i. coca cola, don cafe şi încă un rahat care nu-l mai reţin.Păi dacă am plătit bilet de ce rahat mai suport reclamă? Nu pricepi, mai execuţi o mişcare de dat muie în direcţia şnapanilor şi începe filmul.

EEEEEEEE. Şi atunci uiţi de toate măgăriile astea şi admiri un film care merită să-l urmăreşti în cinematograf prima dată şi de câteva ori după torrent  peste o lună. Vivat  Anhony Hopkins.

Vizionare plăcută!

Anunțuri

5 gânduri despre „Ritualul.

  1. Pai ce legatura are apa,reclamele cu filmul.Crezi ca intereseaza pe cineva.Sti vorba aia,prost este ala care da nu ala care cere.Gluma 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s