Acasă » Personal » Desert.

Desert.


Apăi ca și numele de simplu de făcut, deoarece am reușit să obturez canalele la măsea, de bucurie am făcut niște gogoșele aka minciunele sau scovergi. Ia uite ce apetisante sunt și ce simplu-s de făcut.

Ingrediente:

Făină, 300 gr smântână, 5 ouă, zahăr pudră 3 linguri, un picuț esență de rom.

Preparare: se amestecă ouălele cu smântâna și zahărul pudră+esență. Se pune compoziția la amestecat cu făina pentru a frămînta un aluat. Făină cât cuprinde – 500 -600 gr. Din aluatul rezultat am împărțit în patru. Am întins patru foi, tăiat romburi cu gaura adecvată pe mijloc.  Întors un colț și băgat forțat prin învăluire drept prin gaură, de undă rezultă forma ciudată de fundiță. Perpelite în ulei încins – vreo 30 de  secunde pe fiecare parte, scoase la pudrat.

Rezultatele se văd. Durează maxim o oră dacă lucrezi la 4 mâini cu tot cu spălatul vaselor și cu halirea rezultatului final.

Spor la treabă și poftă bună!



 

Un gând despre „Desert.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s