Muie.


Efectiv nu am alta expresie pentru cei de la mitingul din Bucuresti.
Lucrati la privat daca nu va convin conditiile,  recalificativa javrelor.
Oricat m-au racorit randurile astea tot blocat in trafic sunt,  tot penalizat de client.
Si ca sa nu uit,  in incheiere,  Muie Maxima!

Reclame

11 gânduri despre „Muie.

 1. Ba sunt de acord cu tine,dar stiai ca astazi este mare miting,deci puteai sa eviti mersul cu masina personala si sa folosesti metrou daca era chiar necesar si nu putea astepta pina maine.

 2. Sunt de acord cu mătăluţă. Am o singură durere – pe clienţii mei îi doare-n pulă de miting, vor marfa. Eu sunt în domeniul privat şi ei la fel. Marfa şi banu’ trebuie să se învârtă că altfel murim de foame şi nu avem posibilitatea de greve şi mitinguri. Capisci?

 3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Priceput,dar tot la ideea mea ramin.

 4. Miliţia şi armata să fie mai puţină, eficientă şi de calitate. Restul la firmele private de pază dacă doresc acelaşi domeniu şi să facă miting în biroul patronului dacă nu le convine salariul.

  Doctorii sunt plătiţi excelent în afară. Cei buni.
  AICI este mare păcat că nu sunt la fel şi la noi dar o lungim prea mult.

  Profesorii buni au parte în general de meditaţii unde scot mult mai mult decât decent. Restul îi consider incompetenţi şi sunt de asemenea invitaţi să se alăture grupului privat în domeniu sau cu recalificare pentru a putea da salarii mai mari prin impozitarea lor, către cei rămaşi în sistem.

  De pensionarii corecţi – au muncit destul şi au plătit taxele legale la vremea lor- jos pălăria – au toate drepturile de a se bucura de o pensionare liniştită. AICI TREBUIE făcut întradevăr ceva.

  Pensionarii de armată şi miliţie – tinerii pensionari – cum li se mai spune cu pensiuţele lor minuscule de 3000, 4000, 5000, 6000 lei care strigă cel mai tare hoţii – le doresc O GĂLEATĂ – dacă se poate contoriza- de muie la fiecare, cel puţin zilnic.

  Mai ai? Mai încercăm. 🙂

 5. Pingback: Ce treabă are privatul cu bugetarii? | W T F ro

 6. da, mai am.

  1. avem prea putina militie si armata. suntem undeva la fundu europei cand e vorba de militian pe cap de locuitor. asta ii face vulnerabili pe ei si atenti la atentii 😉 daca ar mai fi 3 colegi care s-ar pazi intre ei n-ar fi la fel si ar mai fi mai curajosi cand ar intra in casa unui interlop. mai multi militieni pe strada = mai putin tupeu pentru borfasi si mai important decat atat, s-ar aplica legile care exista. daca arunc jegul din masina pe strada cine ma vede, cine ma opreste cine cine? ina lte tari e un nene, e o camera si un monitor vazut de un nene, vine amanda si nu mai faci.

  2. pai daca prof buni dau meditatii e bine? ce rezolvare e asta? ar trebui toti sa gasi portite de venit care sa nu fie impozitabile? pai atunci hai sa ne apucam sa muncim toti la negru si gata treaba.

  2.1 ce profesori dau meditatii? rom si mate, da? zi-mi ce face ala de chimie, sport, religie, istorie, psihologie, fizica si mai are rost sa zic? acum cand la fac se intra cu dosarul cine mai e interesat de meditatii? cand au meditat astia? ok, nu e nevoie de ei, lacat pe scoli si sa nu te miri daca toti o vor lua de exemplu pozitiv pe nikita.

  3. bun, zici ca e naspa cu doctorii si …. ei tot la protest sau cum? si daca-s platiti bine ins trainatate ce? eu nu locuiesc in strainatate. lacate si pe spitale sau si doctorii sa dea meditatii la vracii paranormali? iau spagi nu? de bine ce-s platiti si de multi politisti ce sunt, sigur d-asta.

  4. pensionarii puteau munci si plati cat a vrut muschiu lor, degeaba. vine un nene, basescu, geoana, vadim etc si zic … de maine -16 %. pai cum ba, din banii mei? pai da! si atunci care mai e rostul?

  5. da, soldatii au pensii mai mari si militia si pilotii si … da, sa se reduca, dar sa nu facem pe comunistii si sa zicem toti la fel. ca pilotu din armata sau ala de pe tanc nu a avut aceeasi scoala si nu a fost supus la aceleasi pericole precum tanti jeni care a fost profesoara sau strungar la sc srl.

  6. ce zici tu de zeci de mil pensii & co, cine are? mama, maica-ta? a mea nu si sufar, nu stiu cum e la tine, dar crede-ma ca tot aia de-s in partide rosii verzi portocalii si vargate … niste neni de nu au muncit o zi in viat alor, dar sa fie de la mine ca nu ma supar ca nu-s mai mult de 12% din toti pensionarii. 64% (zice os tatistica) au sub 1000 ron/luna. 18% sub 2000. cu 2000 traiesti decent , dar restu doar supravietuiesc ca de trait nu se pune problema.

  7, bugetarii sa se duca la privat, unde? ce privat angajeaza? si sa nu incepem discutia cu aia de la privat care muncesc si tin tara in spate ca n-are rost sau are?

  eu fac parte dintr-o fam cu profesii liberale si nu se fac angajari nici la mama la corporatie nici la tata pe strada. hai sa ne indreptam privirile spre cine trebuie si sa stea putin la racoare si sa faca ei greve si sa ne mai lase pe noi ca prea ne-au pus piciorul pe grumaz si ne saracesc cu buna stiinta dar lor sa le fie bine.

  au imprumutat niste bani care noi ii vom plati. din banii aia au ajuns la tine? ca salariile tot taiet sunt, pensiile inca vor sa le taie … deci unde-s banii?

  Mai ai? Mai incercam! 😀

 7. Păi nu mai am dar vreau să mă fac înţeles.

  Nu avem condiţii normale de trai. Acolo unde toată lumea îşi are rostul ei.

  Nu-mi convine deloc că medicii buni pleacă. Dar este o soluţie în a le băga altora minţile dacă pleacă.

  Armata dacă ar avea de muncă în adevăratul sens al cuvântului armată care la mine ar însemna riscuri majore în ceea ce le priveşte viaţa lor, apărararea eficientă a ţării, pregătirea pentru a face acest lucru dacă este nevoie – ştiu – sună a patriotism ieftin dar pentru mine este o realitate – OK, accept prime, pensii mărite, bonusuri – lăbăraia actuală practicată în armata română – mă lasă rece.
  De accord cu aplicarea legii la miliţieni. Momentan sunt futuţi din toate părţile. Dar atenţie – ei nu fac grevă ca să fie lăsaţi să-şi facă treaba şi să fie plătiţi ca atare ci numai că li sau redus salariile şi ei săracii au rate. ASTA nu mă interesează.
  Despre pensiile enorme era vorba de ale militarilor de orice natură.

  ŞI SCUZE DE CAPS DAR……..

  ATÂTA timp cât grevele se fac din cauza unor tăieri salariale fără să se demonstreze eficacitatea muncii depusă de grevişti…. DA mă lasă rece.

  Cine vrea şi ştie să muncească nu o să moară niciodată de foame.

  Da.
  Va fii poate exploatat incorect dacă doar munceşte şi nu gândeşte dar nu va murii de foame.

  Sunt al dracului de pornit împotriva statului în forma actuală deşi mama munceşte momentan la Direcţia Generală a Administrării Patrimoniului Imobiliar ca sefă de departament şi are imensul salariu de 750 lei în mână. Nu a făcut grevă şi nici nu a avut vreo dată gesturi de genul ăsta pentru că până de curând a muncit numai în domeniul privat. Construcţii. Dacă nu avea depus dosarul pentru pensionare ar fi schimbat instant serviciul.

  Întotdeauna se vor alterna perioade de bunăstare socială cu cele de restrişte, de mai mică sau mai mare durată.

  Nimeni nu impune nimănui să facă rate. Numai când aud acest motiv şi înebunesc. DACĂ faci o rată eşti conştient de riscuri. Dacă nu eşti, o beleşti, mai pe româneşte.

  Per total asta ar fii o discuţie de purtat la un pahar de suc, cafea, alcool după pricepere şi o ţigară gustoasă. Cum din păcate nu mai consum alcool de multişor şi nici nu mai fumez din aceeaşi perioadă + distanţa dintre Tulcea şi Bucureşti îmi pare rău că nu putem purta această discuţie live.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s